Logotip spletne strani učenjak

Program Ustvarjalec – 1 mesec (Brezplačen preizkus)

3,90 

Program Ustvarjalec je zasnovan za ustvarjalne starše, ki želijo svoje otroke skozi igro in zgodbe učiti novih veščin. Možen brezplačen preizkus tukaj! Program vsebuje tri kategorije: Pravljice: S tem orodjem lahko ustvarite edinstvene pravljice, ki so prilagojene željam vašega otroka. Enostavno vpišite, kaj bi želeli, da se vaš otrok nauči ali o čem naj bo…

Category:

Opis

Program Ustvarjalec je zasnovan za ustvarjalne starše, ki želijo svoje otroke skozi igro in zgodbe učiti novih veščin. Možen brezplačen preizkus tukaj!

Program vsebuje tri kategorije:

  1. Pravljice: S tem orodjem lahko ustvarite edinstvene pravljice, ki so prilagojene željam vašega otroka. Enostavno vpišite, kaj bi želeli, da se vaš otrok nauči ali o čem naj bo zgodba, in program bo ustvaril pravljično pripoved, ki bo hkrati zabavna in poučna.
  2. Igre: Poleg pravljic lahko zdaj uporabite tudi kategorijo Igre. Tukaj vpišete, kaj bi želeli, da se vaš otrok nauči (npr. štetja, barv, črk, natančnosti ipd.), in program vam predlaga igro, ki jo lahko izvedete doma z osnovnimi pripomočki, ki jih ima vsak doma. Igre so zasnovane tako, da otroci na igriv način usvajajo nove spretnosti, medtem ko se zabavajo.
  3. Eksperimenti: Ta funkcionalnost vam omogoča, da s svojimi otroki izvajate preproste in zabavne znanstvene poskuse kar doma. Program vam lahko naključno predlaga eksperiment ali pa na podlagi vaših želja pripravi ustrezen poskus. Tako otroci razvijajo ustvarjalnost, logično razmišljanje in radovednost.
  4. Kulinarika: Ta funkcionalnost vam omogoča, da s svojimi otroki izvajate preproste in zabavne recepte z vašim otrokom. Program vam lahko naključno predlaga recept ali pa na podlagi vaših želja pripravi ustrezen recept. Tako otroci razvijajo znanje za kuhinjo.

Program Ustvarjalecvje tako popoln pripomoček za starše, ki želijo kombinirati zabavo in učenje ter svojim otrokom ponuditi izkušnje, ki jih bodo spodbujale k razmišljanju in ustvarjalnosti.

 

Program omogoča ustvarjanje do 10 odgovorov na dan.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Program Ustvarjalec – 1 mesec (Brezplačen preizkus)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja