Logotip spletne strani učenjak

Frenki – Namizni učitelj za zabavno učenje

129,00 149,00 

Predstavljamo vam Frenkija, vašega novopečenega namiznega umetniškega spremljevalca, ki bo navdušil tako otroke kot tudi starše. Frenki ni le običajen robot – je vaš otrokov osebni mentor za risanje in pisanje skozi nepozabno igro! S svojim čarobnim pristopom Frenki vzpostavi povezavo z otrokom in ga vodi skozi čarobni svet risanja in pisanja. Z vsakim korakom…

Cena artikla
Cena dodatkov
Skupna cena
SKU: Robot
Category:

Opis

Predstavljamo vam Frenkija, vašega novopečenega namiznega umetniškega spremljevalca, ki bo navdušil tako otroke kot tudi starše. Frenki ni le običajen robot – je vaš otrokov osebni mentor za risanje in pisanje skozi nepozabno igro! Sedaj tudi spletna verzija robota Frenkija, več tukaj.

S svojim čarobnim pristopom Frenki vzpostavi povezavo z otrokom in ga vodi skozi čarobni svet risanja in pisanja. Z vsakim korakom bo vaš otrok odkrival nove tehnike in skrivnosti umetniškega izražanja, vedno ob Frenkijevem spodbudnem glasu, ki mu bo dal krila za ustvarjanje. Vsaka risba postane avantura, vsako pisanje pa priložnost za raziskovanje lastnih misli.

Frenki je več kot le robot – je prijatelj, ki razume otrokove potrebe. Njegova interaktivnost omogoča govorna navodila, kar pripomore k lažjemu razumevanju in izvajanju nalog. Z vsako novo umetnino, ki jo ustvari vaš otrok, bo Frenki stiskal pesti in skupaj z njim praznoval dosežke.

A to ni vse! Frenki prinaša tudi paleto iger, ki omogočajo zabavno učenje osnov, kot so abeceda, števila, barve, oblike, seštevanje in odštevanje. Vsaka igra je skrbno oblikovana, da spodbuja otrokovo radovednost in željo po novih znanjih.

S Frenkijem bo učenje postalo nepozabno popotovanje, polno smeha, radovednosti in kreativnosti. Naj bo Frenki nov družinski član, ki odpira vrata svetu umetnosti in znanja na način, ki bo navdušil tako mlade kot tudi tiste malo manj mlade.

Paket vsebuje:

  • Robot
  • 2 pisala
  • Kabel za polnjenje
  • Kartice z igrami
  • RISANJE IN PISANJE (video, risbe)
    Igra risanja in pisanja poteka tako, da otrok najprej robotu pokaže kartico z risbo, ki jo želi narisati. Nato ga robot po korakih vodi skozi risanje in pri vsakem koraku pove in pokaže kako se nariše. Ko je risanje končano, robot želi, da s karticami črkuje kaj je narisal, ko je črka pravilna, jo robot tudi napiše.

  • ABECEDA (video)
    Igra abeceda je razdeljena na tri težavnostne stopnje. Prva stopnja – namizni učitelj govori in piše abecedo. Druga stopnja – otrok kaže kartice abecede v pravilnem zaporedju. Tretja stopnja – robot govori abecedo v naključnem vrstnem redu, otrok pa kaže kartice črke, ki jo robot želi.
  • ŠTEVILA (video)
    Igra števila je razdeljena na tri težavnostne stopnje. Prva stopnja – namizni učitelj govori in piše števila. Druga stopnja – otrok kaže kartice števil v pravilnem zaporedju. Tretja stopnja – robot govori števila v naključnem vrstnem redu, otrok pa kaže kartice števila, ki ga robot želi.
  • BARVE (video)
    Igra barve poteka tako, da robot govori barve, otrok pa mora pokazati kartico s pravilno barvo. Če otrok pokaže napačno barvo, ga robot opozori in mu da ponovno možnost, da poskusi z drugo barvo.
  • OBLIKE (video)
    Igra oblike poteka tako, da robot govori oblike, otrok pa mora pokazati kartico s pravilno obliko.Če otrok pokaže napačno obliko ga robot opozori in mu da ponovno možnost, da poskusi z drugo obliko.
  • SEŠTEVANJE (video)
    Igra seštevanje poteka tako, da robot govori račune, otrok pa mora pokazati rezultat računa. Če otrok ne ve pravilnega odgovora, lahko klikne na gumb na robotu in ta mu pove rezultat.
  • ODŠTEVANJE (video)
    Igra odštevanje poteka tako, da robot govori račune, otrok pa mora pokazati rezultat računa. Če otrok ne ve pravilnega odgovora, lahko klikne na gumb na robotu in ta mu pove rezultat.

Za dodatne informacije nam pišite tukaj.

Dodatne informacije

Jezik

Angleščina, Slovenščina, Slovenščina in Angleščina, Spletni Frenki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Frenki – Namizni učitelj za zabavno učenje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja