Logotip spletne strani učenjak

Program Frenki- 1 mesec (Brezplačen preizkus)

3,90 

Program Frenki je zasnovan za ustvarjalne starše, ki želijo svoje otroke skozi igro učiti novih veščin. Uporabljajte ga kjerkoli, brez potrebe po fizičnem produktu, in omogočite svojemu otroku dostop do čarobnega sveta učenja na zabaven in interaktiven način. Možen brezplačen preizkus tukaj! Program vsebuje tri kategorije: Risanje: S Frenkijem risanje ni le ustvarjanje črt in…

Category:

Opis

Program Frenki je zasnovan za ustvarjalne starše, ki želijo svoje otroke skozi igro učiti novih veščin. Uporabljajte ga kjerkoli, brez potrebe po fizičnem produktu, in omogočite svojemu otroku dostop do čarobnega sveta učenja na zabaven in interaktiven način. Možen brezplačen preizkus tukaj!

Program vsebuje tri kategorije:

  1. Risanje: S Frenkijem risanje ni le ustvarjanje črt in oblik – je prava pustolovščina! Otrok izbere risbo, ki jo želi ustvariti, nato pa ga Frenki korak za korakom vodi skozi postopek. Pri vsakem koraku Frenki pojasni in pokaže, kako se risba ustvari, kar pomaga otroku razvijati fino motoriko ter izražati svojo ustvarjalnost.
  2. Abeceda: Igra abeceda otroke popelje na pot spoznavanja črk in njihovega zaporedja. Frenki otroke uči abecedo, kjer jih vodi skozi spoznavanje črk in njihovega zaporedja na interaktiven in zabaven način.
  3. Števila: Frenki otrokom pomaga osvojiti števila. Igra števila otroke vodi skozi spoznavanje števil in njihovega zaporedja na interaktiven in zabaven način.

 

Program Frenki je popoln pripomoček za starše, ki želijo kombinirati zabavo in učenje ter svojim otrokom ponuditi izkušnje, ki jih bodo spodbujale k razmišljanju in ustvarjalnosti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Program Frenki- 1 mesec (Brezplačen preizkus)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja