Logotip spletne strani učenjak

Otroška LCD tablica za risanje 8,5 inch

11,90 

Otroška LCD tablica za risanje je namenjena otrokom, ki radi rišejo, pišejo in ustvarjajo. Pridobljene spretnosti: – Spodbuja otrokovo ustvarjalnost skozi risanje ✍️ Razvija fine motorične spretnosti otroka – Omogoča eksperimentiranje in raziskovanje različnih oblik – Spodbuja otrokovo domišljijo in kreativnost – Možnost uporabe kjerkoli in kadarkoli – Pisalo brez modre svetlobe za varnost otrokovih…

SKU: LCD tablica
Category:

Opis

Otroška LCD tablica za risanje

je odlična izbira za otroke vseh starosti, ki se radi izražajo skozi risanje. Tablica je namenjena tudi tistim otrokom, ki so preveč majhni za uporabo tradicionalnih svinčnikov in papirja, saj je tablica zasnovana tako, da je zelo enostavna za uporabo, saj za risanje potrebujete le pisalo in tablico. Otroci lahko zelo hitro in preprosto izbrišejo svoje risbe in začnejo na novo, tako da lahko raziskujejo in eksperimentirajo z različnimi oblikami.

Tablica je odličen način, da otroci razvijajo svojo kreativnost in izboljšujejo svoje fine motorične sposobnosti, saj je risanje na tablici zelo podobno risanju na papirju. Otroci se lahko igrajo in eksperimentirajo z različnimi idejami, pri tem pa se ne bojijo, da bi kaj pokvarili, saj lahko z enim samim gumbom na tablici enostavno izbrišejo celotno risbo in začnejo na novo.

Otroci lahko s tablico ustvarijo tudi neverjetne digitalne umetnine.Otroci se lahko zelo hitro naučijo uporabljati tablico, saj je zelo preprosta za uporabo. Tablica je tudi zelo priročna za uporabo na poti, saj je zelo lahka in enostavna za prenašanje. Otroci lahko svoje risbe ustvarjajo kjerkoli in kadarkoli, saj za uporabo tablice ne potrebujejo nobene dodatne opreme.

Otroška LCD tablica za risanje je izdelana iz zelo trpežnega materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo tablice. Tablica je opremljena s pisalom, ki je zelo enostavno za uporabo in zagotavlja natančno risanje.

Tablica je odličen način, da otroci preživijo svoj prosti čas in se hkrati učijo nečesa novega. Otroci se lahko igrajo in ustvarjajo svoje risbe, pri tem pa razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost. Otroška LCD tablica za risanje je odličen način, da otroci vstopijo v svet digitalne umetnosti, ki je v današnjem času postala zelo pomembna veščina. Z uporabo te tablice lahko otroci razvijajo svoje umetniške sposobnosti.
Otroška LCD tablica za risanje je lahka in prenosna, kar omogoča otrokom, da jo vzamejo s seboj kamor koli gredo, bodisi na potovanje, v park ali na izlet. Poleg tega je zasnovana z ergonomskim dizajnom, ki zagotavlja udoben oprijem za otroke in jim omogoča, da se osredotočijo na svojo ustvarjalnost in risanje.

Tablica za risanje je primerna za otroke vseh starosti in ravni risarskih spretnosti. Otroci se lahko igrajo s tablico in rišejo po njej brez omejitev, kar jim omogoča, da se izrazijo in razvijajo svojo ustvarjalnost. Lahko jo uporabljajo tudi za pisanje in risanje matematičnih enačb, abecednih črk ali drugih oblik, kar jim bo pomagalo pri učenju in razvoju motoričnih sposobnosti.

V primerjavi z drugimi interaktivnimi tablicami, je ta tablica za risanje enostavna za uporabo in ne zahteva uporabe dodatnih aplikacij ali povezave z internetom. To pomeni, da lahko otroci takoj začnejo ustvarjati in se igrati, brez čakanja na nalaganje aplikacij ali drugih zapletov.

Pisalo, ki je priloženo tablici, omogoča otrokom, da risbe ustvarjajo brez uporabe drugih pripomočkov, kot so svinčniki ali barvice. Pisalo ne oddaja modre svetlobe, ki lahko škoduje očem, zamenljive baterije pa omogočajo dolgotrajno uporabo.

Tablica za risanje je enostavna za uporabo in vzdrževanje. Pisalo z njo sodeluje prek pritiska, zato ni potrebe po polnjenju ali menjavi kartuš, kar otrokom olajša uporabo. Poleg tega je tablica odporna na praske in padce, kar pomeni, da jo lahko otroci uporabljajo brez skrbi, da bi jo poškodovali.

Otroška LCD tablica za risanje je odličen pripomoček za spodbujanje ustvarjalnosti in razvoj otrokove motorike. S svojo preprostostjo in interaktivnostjo omogoča otrokom, da se brezskrbno igrajo, rišejo in pišejo, kar jim omogoča, da se izrazijo in razvijajo svoje ideje. Poleg tega je ta tablica priročna in prenosna, kar pomeni, da jo lahko otroci vzamejo s seboj kamor koli gredo, in da jo je enostavno uporabljati in vzdrževati. Skratka, če iščete kreativni pripomoček za svojega otroka, ki bo hkrati tudi praktičen, je Otroška LCD tablica za risanje zagotovo odlična izbira.

 

HITER NAKUP

Navodila za uporabo Več o lcd tablici

Dodatne informacije

Barva

Modra, Roza

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Otroška LCD tablica za risanje 8,5 inch”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

NAROČILO
LCD tablica za risanje

Z nadaljevanjem nakupa se strinjate z našimi Pogoji poslovanja in Politiko zasebnosti.
Paket bo poslan po pošti s plačilom po povzetju.
Cena: 9,90€ + 5€ (poštnina) = 14,90€
[forminator_form id=”1082″]

Powered by